Over mij

Hallo! Ik ben Chantal Hobbelen. Ik ben 21 jaar oud en momenteel studeer ik fotografie in ‘s-Hertogenbosch. Ik woon in Tilburg, de stad waar het allemaal begon.
Het begon met Instagram. Ik maakte een account voor mijn hond Binky (zie foto) en ik begon steeds meer van fotografie te houden. Dat was ook de tijd toen ik steeds meer van de natuur ging houden. Meng deze twee bij elkaar samen met mijn liefde voor honden die ik al had sinds ik een klein meisje was, en je hebt een hondenfotograaf! Het vastleggen van blije honden die doen wat ze het liefste doen, buiten zijn, zorgt ervoor dat ik dit voor de rest van mijn leven wil blijven doen.

In december 2014 gaven mijn opa en oma mij een Nikon D90. Ik was zo blij! Ik ging van een oude telefoon naar een beginnerscamera.
In 2016 besloot ik na een jaar toerisme te hebben gestudeerd fotografie te gaan studeren. Het is mijn passie en ik wilde het een stap verder brengen.
Sindsdien is mijn kennis zoveel gegroeid, ik heb inmiddels ook erg veel geleerd van mijn stage bij paardenfotograaf Iris van Meijl. Ik wist niks van paarden, maar een half jaar en vele photoshoots later heeft dat veranderd! Het zijn prachtige dieren en ik wil ze graag blijven fotograferen.

Deze herinnering koester ik graag en ik wil niets liever dan jouw speciale momenten ook vastleggen! Zie ik je binnenkort voor een fotoshoot?