Over mij

Hallo! Ik ben Chantal Hobbelen. Ik ben een vrouw van 20 jaar oud en momenteel studeer ik fotografie in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben woonachtend in Tilburg, de stad waar het allemaal begon.
Het begon met Instagram. Ik maakte een account voor mijn hond Binky (zie foto) en ik begon steeds meer van fotografie te houden. Dat was ook de tijd toen ik steeds meer van de natuur ging houden. Meng deze twee bij elkaar samen met mijn liefde voor honden die ik al had sinds ik een klein meisje was, en je hebt een hondenfotograaf! Het vastleggen van blije honden die doen wat ze het liefste doen, buiten zijn, zorgt ervoor dat ik dit voor de rest van mijn leven wil blijven doen.

In december 2014 gaven mijn opa en oma mij een Nikon D90. Ik was zo blij! Ik ging van een oude telefoon naar een beginnerscamera.
In 2016 besloot ik na een jaar toerisme te hebben gestudeerd fotografie te gaan studeren. Het is mijn passie en ik wilde het een stap verder brengen.
Sindsdien is mijn kennis zoveel gegroeid, heb ik een 10 weken lange stage gehad bij kinderfotograaf Aniek Nooijen en ben ik momenteel ook stagiaire bij paardenfotograaf Iris van Meijl. Ik wist niks van paarden, maar 4 maanden en vele photoshoots later heeft dat veranderd! Het zijn prachtige dieren en als mijn stage in februari voorbij is wil ik graag door blijven gaan met het fotograferen van deze mooie dieren.

In 2017 kocht ik mijn droomcamera: de Nikon D810. In 2018 kocht ik de lens die iedere portretfotograaf zou moeten hebben: de 70-200mm. Mijn droom set-up is nog niet compleet, maar hetzelfde geldt voor mijn fotografie. Er is altijd ruimte voor verbetering, tussentijds blijf ik doorgaan met hetgeen waar ik het meest van houd: dieren fotograferen.